Cappuccino/Mokka Grød (Glutenfri, sukkerfri og laktosefri)

Grød forklædt som gulerodskage

At få sin morgengrød til at smage af kage er sørme hverdags-luksus. Er du vild med gulerodskage, en masse krydderier og at få sneget grøntsager ind i din morgenmad? Så er denne grød lige noget for dig.

Morgengrød møder gulerodskage - sammen bliver de forenet til en skøn herlighed.

Morgengrød møder gulerodskage – sammen bliver de forenet til en skøn herlighed.

Grød forklædt som gulerodskage 

1 dl. glutenfri havregryn

2,5 dl. vand

1 revet gulerod (gem evt. lidt til pynt)

1/4 tsk. kanel

1/4 tsk. vaniljepulver

1/4 tsk. stødt nelliker

En knivspids salt

Topping:

3 spsk. laktosefri Yoghurt (skyr, cultura og lign. kan også bruges)

En knivspids lakrids- og vaniljepulver

Lidt revet gulerod

kanel

Valnødder

Rosiner

Sådan gør du:

  • Havregryn, revet gulerod, vand og krydderier koges til den ønsket grød konsistens (jeg foretrækker klart en lidt tykkere grød).
  • Til topping blandes yoghurt med lakrid og vaniljepulver – som placeres ovenpå den færdige grød. Pynt med revet gulerod, valnødder, rosiner og drys med lidt kanel.

 

Gulerodskage til morgenmad er total dronningføde, skynd dig at sætte den grød over 😀

Næste indlæg

Cappuccino/Mokka Grød (Glutenfri, sukkerfri og laktosefri)