Grød forklædt som gulerodskage
At få sin morgengrød til at smage af kage er sørme hverdags-luksus. Er du vild med gulerodskage, en masse krydderier og at få sneget grøntsager ind i din morgenmad? Så er denne grød lige noget for dig.
Grød forklædt som gulerodskage
1 dl. glutenfri havregryn
2,5 dl. vand
1 revet gulerod (gem evt. lidt til pynt)
1/4 tsk. kanel
1/4 tsk. vaniljepulver
1/4 tsk. stødt nelliker
En knivspids salt
Topping:
3 spsk. laktosefri Yoghurt (skyr, cultura og lign. kan også bruges)
En knivspids lakrids- og vaniljepulver
Lidt revet gulerod
kanel
Valnødder
Rosiner
Sådan gør du:
- Havregryn, revet gulerod, vand og krydderier koges til den ønsket grød konsistens (jeg foretrækker klart en lidt tykkere grød).
- Til topping blandes yoghurt med lakrid og vaniljepulver – som placeres ovenpå den færdige grød. Pynt med revet gulerod, valnødder, rosiner og drys med lidt kanel.
Gulerodskage til morgenmad er total dronningføde, skynd dig at sætte den grød over 😀