Bagt æble dessert – en hurtig og nem dessert (laktosefri, glutenfri og sukkerfri)
Efterår = æblekage, kanel og varm te.
Får du pludselig lyst til en nem “æblekage”, så er denne opskrift lige til at gå til og smager så fuglene synger og æblerne falder af træerne.
Bagt æble dessert (1 pers.)
1 æble
1 tsk. sukrin
1/5 tsk. kanel
1/4 tsk. kardemomme
1/4 vaniljepulver
Hakket mandler
0,5 dl. laktosefri Yoghurt
1 knivspids vaniljepulver
2-4 dråber stevia
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 200 grader.
- Skær æblet ud i tynde både (med skræl).
- Beklæd et lille fad med bagepapir og fordel æblebådene deri.
- Drys sukrin, kanel, kardemomme, vaniljepulver og mandler over.
- Bag æblerne i ovnen i ca. 20-25 min.
- Bland yoghurt med vaniljepulver og stevia.
Nyd de lune æbler med den søde dip 🙂