Crispy Choko Bites (Glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

Choko-banan is med marcipanbund (laktosefri, sukkerfri og glutenfri)

Det behøver faktisk ikke være besværligt eller vildt tidskrævende at lave sunde lækkerier. Nogle gange skal strategien bare være; “Less is More”. 

Banan smager dejligt, chokolade er mega lækkert og marcipan er gude skønt 😀

Mmmm 3 af mine favoritter i en perfekt kombination - banan, chokolade og marcipan :)

Mmmm 3 af mine favoritter i en perfekt kombination – banan, chokolade og marcipan 🙂

Choko-banan is med marcipanbund (2 stk.)

1 træspyd

1 banan

40-50 g. sukkerfri chokolade

2 skiver sukkerfri marcipan (skær 2 skiver á 0,5 cm. af marcipanrullen)

Pynt:

Kokosmel og frysetørret jordbær

Sådan gør du:

  • Skær bananen midt over, så du har 2 lige store stykker.
  • Klip træspyddet over i 2 dele, og sæt et spyd i hver banan.
  • Sæt et stykke marcipan på spyddet, og form det som en bund.
  • Smelt chokoladen over vandbad (tilsæt evt. 1 tsk kokosolie, hvis chokoladen er for tyk).
  • Hæld chokoladen over begge bananstykker og marcipanbund med en ske.
  • Placer choko-bananerne på bagepapir og pynt med kokosmel og frysetørret jordbær.
  • Choko-bananerne med marcipanbunde skal en tur i fryseren i et par timer.

Tips: 

Som pynt kan du også bruge knuste C-flakes fra Urtekram (de er sukker-, gluten- og laktosefri), hakket nødder, andre frysetørretbær (hindbær, solbær, brombær osv.) og chokoladen kan sagtens blandes med krydderier (fx lakridspulver, kanel, instant kaffepulver, chili, havsalt m.m.).

Næste indlæg

Crispy Choko Bites (Glutenfri, laktosefri og sukkerfri)