Mandelpandekager m. mokkacreme & sukkerfri syltetøj (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

Choko-jam-grød (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

For alle chokolade-elskere er denne chokoladegrød/kakaogrød ren nydelse. 

Med en lille smule økologisk kakaopulver, kan en simpel grød blive til en über lækker og spændende morgenmads oplevelse 🙂

 

Mmm mega lækker choko-grød :) Her får chokopops virkelig kamp til stregen :D

Mmm mega lækker choko-grød 🙂 Her får chokopops virkelig kamp til stregen 😀

Choko-jam-grød (1. pers.)

0,5 dl. glutenfri havregryn

0,5 dl. boghvedegryn og hirseflager (ris- og quinoaflager kan også bruges)

2-3 dl. vand

2 tsk. økologisk sukkerfri kakao

1/4 tsk. vaniljepulver

1 knivspids kanel

1 knivspids kardemomme

Evt. 1 tsk. sukrin

1 knivspids salt

Topping:

Friske jordbær

Sukkerfri syltetøj

Sådan gør du:

  • Bland gryn, vand, kakao og krydderier (undtaget salt) i en gryde.
  • Kog grøden til den ønsket konsistens – til sidst tilsættes salt.
  • Top den færdig grød med jordbær og en en klat sukkerfri syltetøj.

Tip:

Andre topping muligheder kunne være hakket hasselnødder, pistacienødder, peanutbutter, hindbær eller granatæblekerner.

Næste indlæg

Mandelpandekager m. mokkacreme & sukkerfri syltetøj (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)