Lun spicy gulerods-sesam salat (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

Frozen “BanCoffee” Yoghurt (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

Frozen yoghurt til morgenmad – så bliver det ikke bedre 🙂 

Navnet “BanCoffee” opstod, da de 2 store smags givere i denne sag er banan og kaffe.

Det er easy peasy, og med en god blender er du godt kørende…

 

Frozen Yoghurt til morgenmad :D Det smager så fortryllende, at du vil slikke skålen ren :) Mums

Frozen Yoghurt til morgenmad 😀 Det smager så fortryllende, at du vil slikke skålen ren 🙂 Mums

Frozen “BanCoffee” Yoghurt (1 pers.)

1 frossen banan

2-3 dl. laktosefri yoghurt (alternativt kan cultura/græsk yoghurt bruges, dog er disse ikke laktosefri)

1 tsk. instant kaffepulver

1/4 tsk. kanel

1/4 tsk. stødt nelliker

1/4 tsk. stødt kardemomme

Et lille nip vaniljepulver

Ca. 5 dråber stevia (smag evt. til undervejs)

1 spsk. hørfrø/kæmpenatlysolie

Topping:

Jordbær

Grofthakket hasselnødder

Solsikkekerner

1 dadel skåret i små stykker

Morbær

Sådan gør du:

  • Alle ingredienser blendes til en cremet masse.
  • Sæt evt. den færdige frozen yoghurt i fryseren, imens du vasker op og forbereder topping 😀 Så kan den nemlig få lov at sætte sig og blive iskold.
  • Inden servering drysses toppingen på – værsgo’ at spis 🙂

Tips:

Lakridspulver og kakaopulver vil også gøre sig godt i den Frozen “BanCoffee” Yoghurt.

Andre lækre topping muligheder kunne være pistacienødder, kokosflager og rosiner.

Næste indlæg

Lun spicy gulerods-sesam salat (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)