Spidskål-granatæble-abrikos-cashew salat (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

Ærtepesto – nem, lækker & sund dip

Dyppelse, dip, dressing er en vidunderlig opfindelse 🙂

Det kan jo peppe selv brasedekartofler op (Jep, det har jeg faktisk brugt den til :D).

Pestoen er også skøn  som sandwichspread, til råstegte kartofler/rodfrugter og til salat. Det bedste af det hele er, at den er vildt nem at lave. Det tager ingen tid at blende den sammen, så hvis du er løbet tør for ketchup (som i øvrigt ofte er ret tarvelig på ingredienslisten), er det hurtigere at bikse denne pesto-sag sammen, end at hente en ny 😉

Cremet og delikat - super let at lave :)

Cremet og delikat – super let at lave 🙂

Det skal du bruge:

3 dl. frosne ærter

1/2 spsk. citronsaft

1 spsk. olivenolie

1. spsk. laktoserfri yoghurt (eller skyr, cremefraiche osv.)

Salt

Peber

Sådan gør du:

  • Blend alle ingredienserne sammen – smag til med salt og peber.
  • Den lækre pesto, kan holde sig et par dage i køleskabet.

Næste indlæg

Spidskål-granatæble-abrikos-cashew salat (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)