Snebolde - med Pernilles tryllestøv (Glutenfri, sukkerfri og laktosefri)

Scrambled-Ban-Apple-Eggs (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)

Scrambled eggs eller røræg (om man vil :D) er en jo en old school klassiker. Her får den selskab af den søde banan, det syrlige æble, de knasende mandler, varme kanel  og fløjlsbløde vaniljecreme.

Lyder det ikke lækkert? 😀

Forkæl lige dig selv med sådan en omgang og en rygende varm kop kaffe eller the 😉 

Banan, æble, æg og kanel :D 4 favoritter på en gang :)

Banan, æble, æg og kanel 😀 4 favoritter på en gang 🙂

 Scrambled-Ban-Apple-Eggs (1 pers.)

Det skal du bruge:

2 æg

¼ tsk. ren vaniljepulver

1 spsk. mandelmælk

 ½ banan

¼ æble

1-2 tsk. kokosolie

½ tsk. Kanel

Et drys Sukrin Gold

Vaniljecreme:

Ca. 0,75 dl. laktosefri yoghurt (skyr, cultura, A38 osv. kan også bruges, hvis du tåler laktose)

¼ tsk. ren vaniljepulver

Et par dråber stevia

Topping:

Hakket mandler

Morbær

Kanel

 

Sådan gør du:

  • Pisk æggene med vanilje og mandelmælk.
  • Skær banan ud i tynde skiver, og æbler i tynde fine både.
  • Steg æblestykkerne på en pande med kokosolie, drys kanel og et skvis Sukrin Gold over.
  • Når æblerne begynder at blive møre tilsættes bananskiverne.
  • Hæld æggemassen over, og rør rundt jævnligt – så det ikke brænder på.
  • Rør yoghurt, vaniljepulver og stevia sammen til en vaniljecreme.
  • Når Scrambled-Ban-Apple-eggs’ne er færdig, toppes der med hakket mandler, morbær, et drys kanel på toppen og vaniljecreme ved siden af.

 

Tips:

Du kan også blande lakridspulver i din vaniljecreme, så bliver det bare til lakridscreme 😀

Har du ingen banan i huset, kan du sagtens bruge et helt æble, pære eller blomme.

Næste indlæg

Snebolde - med Pernilles tryllestøv (Glutenfri, sukkerfri og laktosefri)