Funky Rødbede/Æble Grød (Glutenfri, laktosefri & sukkerfri)

Vaffel med et pink touch & Ban-Choko-creme (Glutenfri, laktosefri & sukkerfri)

 Vaffel til morgenmad er altid et hit.

Jeg eksperimentere lige fortiden med den pink-farvet genstand – RØDBEDEN 😀 Minsandten om den ikke lige kom på besøg i vaffel-dejen. 

Rødbede, banan og kakao passer super godt sammen – omend det ikke er den tanke, man først lige får 😀

Forkæl dig selv eller dem du holder af, med en lidt anderledes version af vaflen. Spis vaflen til morgenmad eller som en lækker snack 😀

 

Mmmhh efterårs luksus-morgenmad :D

Mmmhh efterårs luksus-morgenmad 😀

Vaffel med et pink touch & Ban-Choko-creme (1. pers.)

Det skal du bruge:

Vaffel:

20 g. rødbede

1-2 æg

1 spsk. Husk

1/4 tsk. vaniljepulver

1 tsk. Sukrin

2 spsk. mandelmælk

Kokosolie til stegning

 

Ban-Choko-creme:

1/2 banan

2 tsk. sukkerfri kakaopulver

1/4 tsk. vaniljepulver

1,5 spsk. laktosefri yoghurt

 

Topping:

Kokosflager, morbær og frysetørret jordbær

Sådan gør du:

  • Riv rødbedestykket på den mindste side af et råkostjern.
  • Pisk revet rødbede, æg, husk, vaniljepulver, sukrin og mandelmælk sammen.
  • Tænd vaffeljernet – lad dejen stå og hvile.
  • Imens moses den halve banan – bland bananmosen med kakao, vanilje og yoghurt.
  • Pensel vaffeljernet med kokosolie, og bag dejen deri.
  • Fordel Ban-Choko-Cremen på den færdigbagte vaffel og top med kokosflager, morbær og frysetørret jordbær.

 

Tip:

Hvis din vaffel skal være fuldstændig pink, skal du skrue op for mængden af rødbede. Jeg var bare lige lidt forsigtig, som første gangs rødbede-vaffel-bager 😉

Ban-Choko-Cremen passer også perfekt til pandekager 🙂

Næste indlæg

Funky Rødbede/Æble Grød (Glutenfri, laktosefri & sukkerfri)