Vaffel med et pink touch & Ban-Choko-creme (Glutenfri, laktosefri & sukkerfri)
Vaffel til morgenmad er altid et hit.
Jeg eksperimentere lige fortiden med den pink-farvet genstand – RØDBEDEN 😀 Minsandten om den ikke lige kom på besøg i vaffel-dejen.
Rødbede, banan og kakao passer super godt sammen – omend det ikke er den tanke, man først lige får 😀
Forkæl dig selv eller dem du holder af, med en lidt anderledes version af vaflen. Spis vaflen til morgenmad eller som en lækker snack 😀
Vaffel med et pink touch & Ban-Choko-creme (1. pers.)
Det skal du bruge:
Vaffel:
20 g. rødbede
1-2 æg
1 spsk. Husk
1/4 tsk. vaniljepulver
1 tsk. Sukrin
2 spsk. mandelmælk
Kokosolie til stegning
Ban-Choko-creme:
1/2 banan
2 tsk. sukkerfri kakaopulver
1/4 tsk. vaniljepulver
1,5 spsk. laktosefri yoghurt
Topping:
Kokosflager, morbær og frysetørret jordbær
Sådan gør du:
- Riv rødbedestykket på den mindste side af et råkostjern.
- Pisk revet rødbede, æg, husk, vaniljepulver, sukrin og mandelmælk sammen.
- Tænd vaffeljernet – lad dejen stå og hvile.
- Imens moses den halve banan – bland bananmosen med kakao, vanilje og yoghurt.
- Pensel vaffeljernet med kokosolie, og bag dejen deri.
- Fordel Ban-Choko-Cremen på den færdigbagte vaffel og top med kokosflager, morbær og frysetørret jordbær.
Tip:
Hvis din vaffel skal være fuldstændig pink, skal du skrue op for mængden af rødbede. Jeg var bare lige lidt forsigtig, som første gangs rødbede-vaffel-bager 😉
Ban-Choko-Cremen passer også perfekt til pandekager 🙂