Sweet Potato Salat med et strejf af Mellemøsten (Glutenfri, sukkerfri & laktosefri)

FROZEN brombær/lakrids yoghurt (Glutenfri, laktosefri & sukkerfri)

Jeg har næsten altid god tid om morgenen på hverdage, derfor elsker jeg at eksperimentere med lækker og anderledes morgenmad 😀

Ta’ sommer og sol med ind til morgenbordet med denne iskolde og cremet FROZEN yoghurt med lakrids og brombær – eller spis den som dessert, når du pludselig får helt vildt lyst til is 🙂

Brombær, lakrids og vanilje passer perfekt sammen :)

Brombær, lakrids og vanilje passer perfekt sammen 🙂

FROZEN brombær/lakrids yoghurt (1 pers.)

Det skal du bruge:

Ca. 1 dl. Laktosefri yoghurt

2 meget store håndfulde brombær

½ tsk. Rå lakridspulver

1,5 tsk. Sukrin (du kan også bruge dadel til at søde med)

1/4 tsk. Ren vaniljepulver

1 tsk. Kokosolie

1 tsk. Husk/loppefrøskaller

 

Topping:

Morbær, frysetørret jordbær, hakket pistacienødder, kokosflager og lidt kakaonibs.

 

Sådan gør du:

  • Blend eller foodproces alle ingredienserne sammen til en lækker cremet masse (bruger du en blender skal den være ret stærk, da frosnebær ellers bliver lidt af en udfordring :D)
  •  Top den iskolde Frozen yoghurt med morbær, frysetørret jordbær, hakket pistacienødder, kokosflager og kakaonibs.
  • Værsgo’ at spis is til morgenmad 😀

Næste indlæg

Sweet Potato Salat med et strejf af Mellemøsten (Glutenfri, sukkerfri & laktosefri)