FROZEN brombær/lakrids yoghurt (Glutenfri, laktosefri & sukkerfri)
Jeg har næsten altid god tid om morgenen på hverdage, derfor elsker jeg at eksperimentere med lækker og anderledes morgenmad 😀
Ta’ sommer og sol med ind til morgenbordet med denne iskolde og cremet FROZEN yoghurt med lakrids og brombær – eller spis den som dessert, når du pludselig får helt vildt lyst til is 🙂
FROZEN brombær/lakrids yoghurt (1 pers.)
Det skal du bruge:
Ca. 1 dl. Laktosefri yoghurt
2 meget store håndfulde brombær
½ tsk. Rå lakridspulver
1,5 tsk. Sukrin (du kan også bruge dadel til at søde med)
1/4 tsk. Ren vaniljepulver
1 tsk. Kokosolie
1 tsk. Husk/loppefrøskaller
Topping:
Morbær, frysetørret jordbær, hakket pistacienødder, kokosflager og lidt kakaonibs.
Sådan gør du:
- Blend eller foodproces alle ingredienserne sammen til en lækker cremet masse (bruger du en blender skal den være ret stærk, da frosnebær ellers bliver lidt af en udfordring :D)
- Top den iskolde Frozen yoghurt med morbær, frysetørret jordbær, hakket pistacienødder, kokosflager og kakaonibs.
- Værsgo’ at spis is til morgenmad 😀