Carob-Squash Pandekage m. Luksus Guld Karamel-toffee (Glutenfri, sukkerfri & laktosefri)
Her kommer lige lidt mere lækkert morgenmad. Morgen-pandekager findes der nok af i blogland, her kommer der en lækker version uden banan 😉
Jeg har brugt carobpulver som mindre lidt om en dejlig blanding af kakao, lakrids og karamel. Den lækre Luksus Guld Karamel Toffeee smager altså hammer godt på pandekagen, og sætter lige prikken over i’et 🙂 Sidst men ikke mindst er der squashen, som både gør pandekagen svampet og dejlig blød.
Carob-Squash Pandekage m. Luksus Guld Karamel-toffee (1 pers.)
Det skal du bruge:
1 meget stort eller 2 små æg
3 cm. fint reven squash (altså en luns på 3 cm. i længden :D)
1,5 tsk. carobpulver
7 dråber flydende stevia/1 tsk. Sukrin
1 tsk. Husk/loppefrøskaller
1/4 tsk. ren vaniljepulver
Mandelmælk til ønsket konsistens (jeg brugte ca. 1 spsk.)
Kokosolie til stegning
Topping:
“Luksus Guld karamel-toffee” (find opskriften på den lækre bløde karamel her)
Blåbær, ananas, frysetørret hindbær og brombær
Sådan gør du:
- Pisk æg, fint revet squash, carobpulver, stevia/sukrin, husk, vaniljepulver og mandelmælk sammen.
- Varm kokosolie på en stegepande.
- Hæld hele dejen på panden, og bag den store pandekage ved svag varme.
- Når pandekagen er færdig, toppes der med “Luksus Guld karamel-toffee”, blåbær, ananas, frysetørret hindbær og brombær.