Crispy-Mexi-Chicken (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)

Pernilles Guacamole (Glutenfri, sukkerfri & laktosefri)

Alle kender til guacamole og de fleste har deres egen måde at lave den på 🙂 Jeg foretrækker en fløjlsblød, ensartet og cremet dip – uden klumper 😀

Guacamole er en god og ikke mindst sund dip, som man kan bruge i uendelig mange sammenhænge – i burger, sandwich, dip til grøntsager, i stedet for sauce m.m

Her kommer min udgave af den perfekte guacamole 🙂

 

En sand dip-klassiker :)

En sand dip-klassiker 🙂

Pernilles Guacamole (nok til 6 pers.)

Det skal du bruge:

2-3 avocadoer (afhængigt af størrelsen)

2 fed hvidløg

et skvis citronsaft (så guacamolen ikke bliver brun)

salt og peber

1/4 sød chilipulver

Laktosefri yoghurt til ønsket konsisten (jeg plejer at bruge et par spiseskefulde)

Sådan gør du:

  • Det hele blendes/foodprocesses til en ensartet fin masse på en blender eller foodprocessor.
  • Så er der serveret 😀

Tip:

Når der tilføjes lidt citronsaft i guacamolen holder den sig fin grøn. Selv dagen efter har den stadig en fin farve, når man liiige røre lidt rundt i den 😀

 

Næste indlæg

Crispy-Mexi-Chicken (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)