“Æbleskive” Vaffel (Glutenfri, sukkerfri & laktosefri)
Hvad gør man, når man vågner og har uhyrligt lyst til æbleskiver? Man laver da en æbleskive-vaffel 😀
Jeg har taget alle de forskellige “smage” fra æbleskiven og overført til min vaffel 😀 Det smagte SÅ godt, og mindede utrolig meget om æbleskiver – jeg blev i hvertfald overbevidst 😀
Hvis du også pludselig får æbleskive-craving til morgen eller eftermiddag, så lav denne mumslige vaffel – den kan også laves til en pandekage/små pandekager.
“Æbleskive” Vaffel (1 pers.)
Det skal du bruge:
1 æble
1 stort æg eller 2 små
1 stor knivspids revet øko citronskal
1/4 kardemomme
1/4 ren vaniljepulver
1/2 tsk. Alm. Sukrin
3 tsk. Fiber Husk (loppefrøskaller)
kokosolie
Topping:
Sukkerfri marmelade
Sukrin Melis
Clementin både
Sådan gør du:
– Tænd dit vaffeljern 😉
– Riv æblet på den aller mindste riveside på et råkostjern (så det nærmest bliver til mos)
– Pisk det finrevet æble, æg, citronskal, kardemomme, vaniljepulver, Sukrin og Husk sammen.
– Smør lidt kokosolie på vaffeljernet, så vaflen bliver dejlig gylden (og ikke hænger fast :D)
– Top din nybagte “Æbleskive” Vaffel med marmelade, sukrin melis og pynt med clementin både.