Kakaomousse lavet på avocado/banan m. orange (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)
Her kommer der en opskrift på en lækker kakaomousse. Den er lavet på avocado og banan som giver moussen en rigtig lækker fed og cremet konsistens og smag 🙂
Jeg synes helt klart, at det klæder moussen, at der både er avocado og banan involveret 😀 Det gør dén nemlig lige tilpas – hverken for fed eller for sød 🙂
Spis den som dessert eller som en lille luksus snack 😉
Kakaomousse lavet på avocado/banan m. orange ( 1 pers.)
Det skal du bruge:
1/2 avocado
1/2 frossen banan
En lille sjat mandelmælk (ca. 1/2 spsk.)
2 store spsk. friskpresset appelsinsaft
2 store bløde dadler (jeg bruger dem fra grøntafdelingen)
3-4 tsk. sukkerfri kakaopulver
1 knivspids ren vaniljepulver
1 stor tsk. Sukrin Melis
Topping:
1 stort stykke mørk sukkerfri chokolade
Sådan gør du:
– Blend avocado, banan og en lille smule mandelmælk sammen.
– Tilsæt de øvrige ingredienser (undtaget chokolade stykket) og blend det til en silkeblød masse. Hæld mousse i en skål/et glas.
– Smelt chokoladen og hæld den over moussen.
– Stil moussen på køl 🙂
Nyd den lille lækre kakao-dessert når den er iskold 😀
Tips:
– Jeg bruger ikke micro-ovn. Jeg er opdraget til, at det er en forbudt genstand 😉 Kog en lille smule vand, hæld det i en kop, sæt et decilitermål (af stål) i koppen, placer chokoladestykket heri. Vupti, så er chokoladen smeltet 😀
Tak for din opskrift 🙂 Jeg kan lide din blog post meget 🙂