Squash-Ærte-Feta Salat m. et twist af citrus

Kakaomousse lavet på avocado/banan m. orange (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)

Her kommer der en opskrift på en lækker kakaomousse. Den er lavet på avocado og banan som giver moussen en rigtig lækker fed og cremet konsistens og smag 🙂 

Jeg synes helt klart, at det klæder moussen, at der både er avocado og banan involveret 😀 Det gør dén nemlig lige tilpas – hverken for fed eller for sød 🙂

Spis den som dessert eller som en lille luksus snack 😉

 

Denne kakaomousse er luftig og tosset god :D

Denne kakaomousse er luftig og tosset god 😀

Kakaomousse lavet på avocado/banan m. orange ( 1 pers.)

Det skal du bruge:

1/2 avocado

1/2 frossen banan

En lille sjat mandelmælk (ca. 1/2 spsk.)

2 store spsk. friskpresset appelsinsaft

2 store bløde dadler (jeg bruger dem fra grøntafdelingen)

3-4 tsk. sukkerfri kakaopulver

1 knivspids ren vaniljepulver

1 stor tsk. Sukrin Melis

Topping:

1 stort stykke mørk sukkerfri chokolade

 

Sådan gør du:

– Blend avocado, banan og en lille smule mandelmælk sammen.

– Tilsæt de øvrige ingredienser (undtaget chokolade stykket) og blend det til en silkeblød masse. Hæld mousse i en skål/et glas.

– Smelt chokoladen og hæld den over moussen.

– Stil moussen på køl 🙂

Nyd den lille lækre kakao-dessert når den er iskold 😀

 

Tips:

– Jeg bruger ikke micro-ovn. Jeg er opdraget til, at det er en forbudt genstand 😉 Kog en lille smule vand, hæld det i en kop, sæt et decilitermål (af stål) i koppen, placer chokoladestykket heri. Vupti, så er chokoladen smeltet 😀

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash-Ærte-Feta Salat m. et twist af citrus