Vaffel-sliders – vaffel forklædt som burger/sandwich (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)

Krydret “Kidney-bønnedip” – m. kanel, spidskommen & chili

Krydret spicy bønnedip med masser af kraft og smag er virkelig en favorit her hos mig 😀 Jeg er også tosset vild med humus – og denne delikate dip kan beskrives som humus’ens lillesøster 😀 

Dippen passer perfekt til salat, kylling, som tilbehør til krydret mad, i sandwich, i burgers, til tapas eller som snack på knækbrød og som chunky dyppelse til grøntsags-stave 😀

Bønnedippen er så lækker og krydret - den kan hurtigt pifte hverdags-retterne op :D

Bønnedippen er så lækker og krydret – den kan hurtigt pifte hverdags-retterne op 😀

 

 “Kidney-bønnedip” (1 portion, nok til 4-5 pers.)

Det skal du bruge:

1 dåse kidneybønner (drænet vægt 240 g.)

2 fed hvidløg

1/2 tsk. stødt spidskommen

2 knivspids kanel

2 knivspids ingefærpulver

Et drys chilipulver

2 spsk. citronsaft

1/2 spsk. laktosefri yoghurt naturel

Salt & peber

Persille til pynt

 

Sådan gør du:

– Dræn bønnerne for væde, skyld dem godt og lad dem afdryppe i en si.

– Blend bønner, hvidløg og krydderier til en ensartet fløjlsblød masse.

– Tilsæt citronsaft og yoghurt – blend igen.

– Smag til med salt & peber

– Pynt din dip med frisk persille

Bønnedippen kan holde op til 3 dage på køl – og kan sagtens fryses 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaffel-sliders – vaffel forklædt som burger/sandwich (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)