Knasende ”Sweet & Spicy nødder”
Her kommer opskriften på lækre knasende nødder. De er både søde, stærke og godt krydret – muuuums 😀
De tager ingen tid at lave, og de er oven i købet super lette at bikse sammen 🙂
Jeg serverede nødderne til en simpel salat (opskrift kommer senere), som var en del af en stor indisk-inspireret middag.
Nødderne smager også super lækkert i sig selv, og kan derfor spises som snack, når lækkersulten melder sig 😉
Knasende ”Sweet & Spicy nødder” (snack/tilbehør til 4-5 pers.)
Det skal du bruge:
110 g. blandet nødder (mandler, hasselnødder & valnødder)
2 spsk. honning
Krydderiblanding:
1 1/2 tsk. stødt spidskommen
1 1/2 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. gurkemeje
2 knivspids chilipulver
Et nip salt
Sådan gør du:
- Rist nødderne på en tør pande.
- Ta’ panden af blusset.
- Hæld krydderiblandingen over nødderne, og vend det rundt.
- Tilsæt honning.
- Sæt panden tilbage på blussset, og lad honningen smelte ind i nødderne.
- Nødderne er færdige, når honningen ligger sig som en karamel-agtig-masse omkring dem.
- Lad de varme og klistrede nødder køle af på en tallerken (hold dem adskilt, da de ellers klumper sig sammen).
- Nødderne opbevares i en tætsluttet beholder/syltetøjsglas – hvis altså ikke du når at guffe dem alle 😀
Ingen kommentarer endnu