Amerikanske pandekager m. havre- og kokosmel (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)
Pandekager er altså bare super lækkert om morgenen, og passer perfekt til en morgen, hvor der er rigtig god tid til at hygge. Her kommer opskriften på amerikanske pandekager – uden gluten, laktose og sukker.
De smager rigtig dejligt, indeholder fuldkorn og minder om vaskeægte amerikanske pandekager – både smag og konsistens. Jeg har brugt kokosfibermel, som giver en rigtig god konsistens og sødme. Jeg synes faktisk ikke, at kokosfibermel smager af kokos, omend jeg er vild med kokos 😀 Så jeg vil opfordre alle til at bruge kokosfibermel, selvom man måske ikke er så vild med smagen af kokos 🙂
Pandekagerne vil også passe perfekt til en brunch, gang opskriften op til det antal personer, du skal bruge til 🙂
Amerikanske pandekager m. havre- og kokosmel (små pandekager til 1 pers.)
Det skal du bruge:
1 stort æg
1 spsk. kokosfibermel
1 spsk. glutenfri havremel
½ tsk FiberHusk (den gule)
¼ tsk. ren vaniljepulver
¼ tsk. kardemomme
Et nip kanel
1 spsk. Sukrin (den alm., som ligner sukker)
2,5 spsk. mandelmælk
Kokosolie til stegning
Topping:
Frisk frugt – evt. banan, pære og blåbær
Sukkerfri syltetøj
Hakket mandler – eller andre nødder.
Sådan gør du:
- Pisk alle ingredienserne godt sammen (undtaget kokosolie).
- Varm kokosolie op på en pande.
- Lav små pandekager af dejen med en spiseske (ca. 1 spsk. pr. pandekage). Lad dem stege på begge sider til de er gyldne.
- Server pandekagerne med friskfrugt, hakket mandler og sukkerfri syltetøj.
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu