"Grove Kastanje Boller" (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)

Bagt Æble m. Marshmallows & Marcipan (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)

Nogle gange får man pludselig spontant lyst til noget sødt, og så skal det altså kunne laves hurtigt 😉 Det tager ofte ret lang tid at bage og lave sundere godter – men denne her opskrift er super hurtig at lave – det er kun bagningen der tager en smule tid 😀

Det her er lækkerier  på alle måder :D

Det her er lækkerier på alle måder 😀

Bagt æble, marcipan, marshmallows og vaniljecreme smager jo fantastisk dejligt – i denne opskrift får de ovenikøbet lov at suplerer hinanden 🙂 Det er en genial weekend dessert, som kan nydes med god samvittighed 🙂

Opskriften er til 1 pers., skal du lave til flere, ganger du naturligvis bare op til det antal personer, som skal guffe 😀

Opskriften er super let og simpel, det eneste der tager en bette smule tid, er ovnen :D

Opskriften er super let og simpel, det eneste der tager en bette smule tid, er ovnen 😀

Bagt Æble m. Marshmallows & Marcipan (1 pers.)

Det skal du bruge: 

1/2 stort æble m. skræl

15 g. groft revet sukkerfri marcipan (Fx fra Isis, Odense Marcipan el. Helsekost)

1/4 tsk. alm. Sukrin

Et drys kanel

2 stk. sukkerfri skumfiduser (kan fx købes hos Helsekost)

Evt. kakaonibs el. hakket sukkerfri chokolade til pynt efter bagningen

Vaniljecreme:

2,5 spsk. laktosefri yoghurt naturel

Et par dråber flydende stevia

1 knivspids vanilje

Sådan gør du:

– Tænd ovnen på 175 grader (alm. ovn).

– Skær æblet midt over, fjern kernehuset uden at ødelægge æblet.

– Placer æblet i en lille ildfast form (evt. en ramekin), den afskåret side skal vende opad.

– Forbag æblet midt i ovnen på 175 grader i ca. 10-15 min. (marcipanen skal først på æblet senere, da det ellers kan blive brændt).

– Riv marcipanen og fordel det på det forbagte æble. Drys Sukrin og kanel over.

– Bag æblet i ovnen igen på 175 grader i ca. 10 min.

– Skær skumfiduserne i små stykker og fordel dem på æblet.

– Færdig bag æblet på 175 grader i ca. 4-5 min., eller indtil skumfiduserne bliver gyldne.

– Pynt evt. det varme æble med kakaonibs.

– Rør ingredienserne til dressingen sammen.

Vupti – så er der lækkerier 😀 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Grove Kastanje Boller" (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)