"Chunky Monkey Cake" - Verdensbedste banankage! (glutenfri, laktosefri & u. raffineret sukker)

“Fudge Brownie Icecream” (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)

Her kommer isen for alle chokoladeelskere! Ben & Jerry’s har ikke en chance, for du kan sagtens lave en fantastisk lækker variant selv 😀 Og bedst af alt er denne variant både sundere, uden crap/tilsætningsstoffer, og smagen er altså mindst ligeså god 🙂 

Den ultimative chokoladeis for alle chokoladefans :D

Den ultimative chokoladeis for alle chokoladefans 😀

For at lave denne “Fudge Brownie Icecream” kræver det, at du har 2 gode stykker brownie på lager eller i fryseren. Find opskriften på “Chocolate Chip & Sweet P Brownie” lige her.

Denne opskrift kan både laves til “liter-is” eller som delikate ispinde – valget er dit 🙂

Med denne lækre opskrift kan du både lave "literis" som skal spises med ske, eller du kan lave skønne ispinde.

Med denne lækre opskrift kan du både lave “literis” som skal spises med ske, eller du kan lave skønne ispinde.

“Fudge Brownie Icecream” (1 portion/7 ispinde)

Det skal du bruge:

300 g. Silken Tofu (Jeg køber den fra “Clearspring” i Helsam)

3 spsk. fedtfattig kakaopulver

15 g. Sukrinmelis

2 tsk. FiberSirup Gold

1/2 tsk. ren vaniljepulver

10 bløde dadler u. sten

10 dråber SweetDrops “English Toffee”

1 lille moden banan (ca. 75 g.)

2 stk. (ca. 130 g.) “Chocolate Chip & Sweet P Brownie”

Derudover (hvis du laver ispinde):

Sukkerfri og laktosefri mørk chokolade til pynt

Kokosmel og frysetørret hindbær til pynt

Har du ingen ismaskine, kan du sagtens lave lækker is alligevel :) Der skal bare piskes hver 1/2 time :)

Har du ingen ismaskine, kan du sagtens lave lækker is alligevel 🙂 Der skal bare piskes hver 1/2 time 🙂

Sådan gør du:

– Alle ingredienserne (undtaget brownie og pynt ;D) blendes eller foodprocesses til en ensartet og silkeblød massen.

– Herefter afkøles isen i køleskabet i ca. 1 time.

– Skær brownie stykkerne ud i små mundrette bidder.

– Har du en ismaskine køres isen på maskinen i ca. 20 min.

– Tilsæt browniestykkerne til sidst og kør isen i 5 min. på ismaskinen.

– EJER DU IKKE EN ISMASKINE?? Kan du piske isen med en elpisker. Sæt herefter isen på frost, og pisk hver 1/2 time indtil isen er frossen. Således lykkes det dig at lave is uden at det krystallisere.

icream33

Valg 1 – Liter is:

– Efter isen er blevet kørt på maskine, skal den 1-2 timer på frost. Og herefter er isen klar til servering.

Valg 2 – ispinde:

– Efter isen er blevet kørt på maskine, fyldes isen på ispindeforme (jeg fik 7 stks.).

– Isen sættes herefter på frost natten over.

– Næste dag dyppes isen en og en  i smeltet chokolade og drysses med krymmel. Skynd dig at sættes isen på frost lige efter chokoladeovertræk (isen smelter nemlig let, når den får kontakt med varme).

– Sæt den færdige ispind på frost 1/2-1 time før servering.

– Gem ispindende i en lukket beholder på frost.

icream44

VOILA! Så er der homemade icecream 🙂

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Chunky Monkey Cake" - Verdensbedste banankage! (glutenfri, laktosefri & u. raffineret sukker)