“Bountysalat” – spidskål bliver forvandlet til slik (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)
Kan en kålsalat smage lige så godt som slik? Svaret er JA 😀 Med denne opskrift når spidskål helt nye højder, det møder nemlig en lækker sød kokoscreme som mest af alt minder om Bounty 🙂
Jeg er blevet inspireret af en af min mors opskrifter, men da hendes opskrift indeholdte laktose og sukker, måtte jeg tænke kreativt og lave min egen version 😀
Salaten smager SÅ fantastisk godt, at den sagtens kan stå alene til frokost. Derudover er den en all-around salat som kan pifte en hver hverdags ret op 😀 Så bare spis den med kylling, oksekød, frikadeller osv. Den kan gå til det hele 😀
“Bountysalat” (tilbehør til 4-5 pers.)
Det skal du bruge:
250 g. spidskål
50 g. kokosmel (det helt almindelige kokosmel, som kan købes i alle supermarkeder)
1 dl. rosiner
Dressing:
1 dl. laktosefri yoghurt naturel
1/2 dl. alm. kokosmælk ikke light (VIGTIG: sæt din kokosmælk på køl, og brug den fede/faste del af kokosmælken)
1 tsk. ren vaniljepulver
1 spsk. FiberSirup Gold eller Agave
1 tsk. Sukrin Melis
Sådan gør du:
- Snit spidskål i ultratynde strimler.
- Rør dressingen sammen.
- Mix alle de øvrige ingredienser sammen. Pynt evt. med lidt rosiner på toppen.
- Sæt din Bountysalat i køleskabet i mindst 30 min., således den kan sætte sig.
Ingen kommentarer endnu