De BEDSTE glutenfri grovboller (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)

FABlicious Nougat – som i hasselnød/choko-masse (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)

Nougat er i min verden en helårs spise 😀 Alternativ sundere nougat skal jo heller ikke sammenlignes med den billige syntetisk søde nougat, der kan købes til jul 😉 Denne her nougat smager af kvalitet, hasselnødder og lækker kakao – det er det rene mums 🙂

Jeg har faktisk brugt denne nougat-masse i mange sammenhæng efterhånden 😀 Både på morgengrød, vafler, i frugtsalat, konfekt og i chokoladebrud. Det fungere ligesom i det hele 😀

Her er lige lidt eksempler på, hvordan nougaten bruges :D

Her er lige lidt eksempler på, hvordan nougaten bruges 😀

FABlicious Nougat 

Det skal du bruge:

100 g. hasselnødder

100 friske bløde dadler (dem der kan købes i grøntafdelingen)

1/4 tsk. ren vaniljepulver

1,5 spsk. sukkerfri kakao

2 tsk. Sukrin Gold

 

Sådan gør du:

– Rist hasselnødderne på en tørpande.

– Nuller/gnid de løse skaller af nødderne i et rent viskestykke.

– Blend/foodprocess først de de ristede hasselnødder fint.

– Tilsæt derefter dadler (husk at fjerne stenene), vaniljepulver, kakao og Sukrin Gold. Blend hele molevitten til en ensartet fast masse.

– Opbevar din nougat på køl. Den kan også sagtens fryses, hvis du ikke skal bruge det hele med det samme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De BEDSTE glutenfri grovboller (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)