FABlicious Nougat – som i hasselnød/choko-masse (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)
Nougat er i min verden en helårs spise 😀 Alternativ sundere nougat skal jo heller ikke sammenlignes med den billige syntetisk søde nougat, der kan købes til jul 😉 Denne her nougat smager af kvalitet, hasselnødder og lækker kakao – det er det rene mums 🙂
Jeg har faktisk brugt denne nougat-masse i mange sammenhæng efterhånden 😀 Både på morgengrød, vafler, i frugtsalat, konfekt og i chokoladebrud. Det fungere ligesom i det hele 😀
FABlicious Nougat
Det skal du bruge:
100 g. hasselnødder
100 friske bløde dadler (dem der kan købes i grøntafdelingen)
1/4 tsk. ren vaniljepulver
1,5 spsk. sukkerfri kakao
2 tsk. Sukrin Gold
Sådan gør du:
– Rist hasselnødderne på en tørpande.
– Nuller/gnid de løse skaller af nødderne i et rent viskestykke.
– Blend/foodprocess først de de ristede hasselnødder fint.
– Tilsæt derefter dadler (husk at fjerne stenene), vaniljepulver, kakao og Sukrin Gold. Blend hele molevitten til en ensartet fast masse.
– Opbevar din nougat på køl. Den kan også sagtens fryses, hvis du ikke skal bruge det hele med det samme.
Ingen kommentarer endnu