De Vildeste Nutella-Trøfler (Glutenfri, sukkerfri & laktosefri)
Forstil dig en delikat blanding af Ferrero Rocher, Kinder Bueno, Nougat og NUTELLA i én lækker mundfuld 😀
Her er opskriften på de helt vidunderlige “Nutella-Trøfler” som smager fuldstændig syndigt. Det fedeste af det hele er, at de er fyldt med mineraler vitaminer og sunde fedtstoffer.
Det er vist det man kalder; Kærlig Nydelse 🙂
“De Vildeste Nutella-Trøfler” (ca. 40 stk.)
Det skal du bruge:
100 g. hasselnødder
3 spsk. sukkerfri Kakaopulver (dén fra Urtekram kan virkelig anbefales)
1/2 tsk. ren vaniljepulver
0,5 dl. glutenfri havregryn
2 spsk. kokosfibermel
130 g. friske bløde dadler (dem du finder i grønt afdelingen)
1 spsk. mandelmælk
2 spsk. vand
Pynt:
Sukkerfri Kakaopulver
Sådan gør du:
- Hasselnødderne ristes på en tørpande ved svag varme i ca. 10 min. Ryst panden undervejs – hold øje med at de ikke brænder på.
- De ristet hasselnødders skaller gnides af i et viskestykke.
- Blend hasselnødderne, kakao, vaniljepulver, havregryn og kokosfibermel.
- Stenene fjernes fra dadlerne.
- Tilsæt dadlerne og blend igen.
- Til sidst tilføjes mandelmælk og vand.
- Sæt massen i køleskabet i 10 min., så er den lettere at arbejde med.
- Tril ca. 40 kugler, og rul evt. nogle i kakao.
- Trøflerne opbevares på køl i en beholder. De kan holde sig op til en uge, og er også fryseegnet.
Værsgo’ at nyd en himmelsk mundfuld 🙂