Sunde Krydret Æble-muffins (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)

De Vildeste Nutella-Trøfler (Glutenfri, sukkerfri & laktosefri)

Forstil dig en delikat blanding af Ferrero Rocher, Kinder Bueno, Nougat og NUTELLA i én lækker mundfuld 😀

Her er opskriften på de helt vidunderlige “Nutella-Trøfler” som smager fuldstændig syndigt. Det fedeste af det hele er, at de er fyldt med mineraler vitaminer og sunde fedtstoffer.

Det er vist det man kalder; Kærlig Nydelse 🙂

 

Jeg bliver gang på gang begejstret over, at sunde ingredienser kan smage SÅ fortryllende :D

Jeg bliver gang på gang begejstret over, at sunde ingredienser kan smage SÅ fortryllende 😀

“De Vildeste Nutella-Trøfler” (ca. 40 stk.)

Det skal du bruge: 

100 g. hasselnødder

3 spsk. sukkerfri Kakaopulver (dén fra Urtekram kan virkelig anbefales)

1/2 tsk. ren vaniljepulver

0,5 dl. glutenfri havregryn

2 spsk. kokosfibermel

130 g. friske bløde dadler (dem du finder i grønt afdelingen)

1 spsk. mandelmælk

2 spsk. vand

Pynt:

Sukkerfri Kakaopulver

Sådan gør du:

  • Hasselnødderne ristes på en tørpande ved svag varme i ca. 10 min. Ryst panden undervejs – hold øje med at de ikke brænder på.
  • De ristet hasselnødders skaller gnides af i et viskestykke.
  • Blend hasselnødderne, kakao, vaniljepulver, havregryn og kokosfibermel.
  • Stenene fjernes fra dadlerne.
  • Tilsæt dadlerne og blend igen.
  • Til sidst tilføjes mandelmælk og vand.
  • Sæt massen i køleskabet i 10 min., så er den lettere at arbejde med.
  • Tril ca. 40 kugler, og rul evt. nogle i kakao.
  • Trøflerne opbevares på køl i en beholder. De kan holde sig op til en uge, og er også fryseegnet.

 

Værsgo’ at nyd en himmelsk mundfuld 🙂

Næste indlæg

Sunde Krydret Æble-muffins (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)