Hot Almond-Choko – eller bare varm kakao :D
Når vinteren er i fuld sving, er varmedrikke bare et obligatorisk hygge fænomen 🙂
Det er super let at lave sin egen varme kakao, det tager virkelig ingen tid. Så ond dig selv en lækker kop kakao, i stedet for en tarvelig pulver omgang 🙂
Hot Almond-Choko (1 kop)
Det skal du bruge:
1 dl. vand
1 dl. mandelmælk
1 tsk. sukkerfri kakaopulver
1/4 tsk. carobpulver
1,5 tsk Sukrin Melis
1 knivspids kanel
1 knivspids ren vaniljepulver
Sådan gør du:
– Alle ingredienserne blandes sammen i en lille gryde.
– Tænd for blusset, varm din kakao, mens du rører rundt i gryden (eventuelle klumper fra kakaoen bliver opløst af varmen og omrøringen).
– Og vupti, så er der lækker kakao 😀
Tips:
– Har du ingen carobpulver kan du bruge 1 1/4 tsk kakaopulver. Carob og kakao smager rigtig godt sammen, jeg synes dog, at carobpulveret kan blive lige lovlig koncentreret alene.
– Har du ingen Sukrin, kan du søde med lidt honning.
Ingen kommentarer endnu