Havregrynskugler (Sukkerfri, glutenfri & laktosefri)

Hot Almond-Choko – eller bare varm kakao :D

Når vinteren er i fuld sving, er varmedrikke bare et obligatorisk hygge fænomen 🙂  

Det er super let at lave sin egen varme kakao, det tager virkelig ingen tid. Så ond dig selv en lækker kop kakao, i stedet for en tarvelig pulver omgang 🙂

Varm kakao og hjemmebagte julelækkerier - så bliver det ikke bedre :D

Varm kakao og hjemmebagte julelækkerier – så bliver det ikke bedre 😀

Hot Almond-Choko (1 kop)

Det skal du bruge:

1 dl. vand

1 dl. mandelmælk

1 tsk. sukkerfri kakaopulver

1/4 tsk. carobpulver

1,5 tsk Sukrin Melis

1 knivspids kanel

1 knivspids ren vaniljepulver

 

Sådan gør du:

– Alle ingredienserne blandes sammen i en lille gryde.

– Tænd for blusset, varm din kakao, mens du rører rundt i gryden (eventuelle klumper fra kakaoen bliver opløst af varmen og omrøringen).

– Og vupti, så er der lækker kakao 😀

 

Tips: 

– Har du ingen carobpulver kan du bruge 1 1/4 tsk kakaopulver. Carob og kakao smager rigtig godt sammen, jeg synes dog, at carobpulveret kan blive lige lovlig koncentreret alene.

– Har du ingen Sukrin, kan du søde med lidt honning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrynskugler (Sukkerfri, glutenfri & laktosefri)