Roasted Sweet Potatoes Taffel m. Kylling (smager tosset godt)
Denne ret “opfandt” jeg i går aftens, da jeg kom hjem fra job. Jeg havde en rest søde kartofler tilbage, og higede efter noget krydret og stærkt aftensmad. Retten består af en masse forskellige grøntsager, kylling og søde kartofler – det hele er stegt på panden med powerfyldte krydderier. Det smagte hammer godt og var en ren succes 😀
Jeg er opdraget til at gemme rester. Min søde mor har altid været imod madspild, hvilket er smittet af på mig. Så gem endelig ris, kartofler, pasta osv., hvis du har en rest tilbage – det kan hurtigt blive til en lækker panderet, hvor man kan snige en masse forskellige grøntsager ind 😉
Roasted Sweet Potatoes Taffel m. Kylling (til ca. 2 pers.)
Det skal du bruge:
Ca. 300 g søde kartofler (skåret i tern og stegt på panden)
300 g. kylling (2 store kyllingebrystfileter)
Olivenolie
1 lille løg
2 fed hvidløg
3 stk. forårsløg
1 rød peberfrugt
½ aubergine
6 store cherrytomater/cocktailtomater
Salt & peber
Paprika, chilipulver og et lille drys stødt koriander
Sorte oliven i skiver
Sådan gør du:
- Skrub og vask de søde kartofler (behold skralden på). Skær dem i firkantet tern, steg dem på panden i olivenolie, krydder dem med salt, peber, chilipulver og paprika. Sæt dem til side, når de er færdige.
- Skær kyllingebrystfileterne i strimler og steg dem på panden i olivenolie.
- Skær løget i tynde strimler og hak hvidløget. Steg det på panden sammen med kyllingen.
- Snit forårsløg, rød peberfrugt, aubergine og tomater i fine stykker – alle grøntsagerne skal på panden.
- Tilsæt krydderierne og de søde kartoffel tern – giv hele molevitten en hurtig lyn-stegning.
- Til sidst fordeles olivenskiverne over retten – pynt evt. med friske krydderurter.
Voila – så der lækker mad 😀
Retten kan med fordel suppleres med lunt flute og en grøn salat.
Ingen kommentarer endnu