Verdens bedste “Magic Snickers” (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)
THE MAGIC SNICKERS BAR er uden tvivl noget af det bedste, jeg nogensinde har skabt i køkkenet 😀 De er to die for 😉 De smager simpelthen SÅ tosset godt, at jeg burde få en medalje for min opskrift 😀 Som i nok kan høre, er jeg ufattelig stolt af min kreation, og jeg ville ønske, at jeg kunne give jer alle sammen en Magic Snickers liiiige med det samme <3 😀
Der er ikke så meget andet at sige end: SKYND JER AT LAV DEM 😀
Det første min søster sagde, da hun smagte dem var “de smager seriøst endnu bedre end rigtige snickers” 😉
Konsistensen er perfekt, smagen er perfekt, det eneste der ikke er sååå perfekt er, at de tager 2 dage at lave. Bunden bliver simpelhen nødt til at sætte sig i mindst 12 timer, da den er blød og chewy. Men når de så er lavet, er man i Snickers-himlen 😀
“Magic Snickers” (8 stks.)
Det skal du bruge:
Bund:
100 g. sukkerfri skumfiduser (fåes b.la. hos Helsam)
10 g. Sukrin Melis
10 g. honning
40 g. agavesirup
40 g. crunchy peanutbutter
2 store knivspids ren vaniljepulver
Karamel:
1/4 portion “Salty Caramel” (find opskriften her)
Tilsæt ialt 24 dråber “Sweet Drops – English Toffee”
Derudover:
0,75 dl. ristede & saltede peanuts
Ca. 110 g. sukkerfri & laktosefri mørkchokolade
Sådan gør du:
Bund:
– Sæt en lille gryde med vand over.
– Sukrin Melis, honning, agave, peanutbutter og vaniljpulver bringes i kog i en lille tykbundet gryde.
– Hæld massen over i en stålskål/charlotteskål (en skål beregnet til vandbad), og placer skålen over gryden med det varme vand.
– Tilsæt skumfiduserne, lad dem smelte ind i massen og rør godt rundt undervejs. Massen skal blive ensartet.
– En lille brødform beklædes med bagepapir og smøres med smagsneutral olie.
– Hæld den varme masse over i en lille brødform som er beklædt med bagepapir og smurt med smagsneutral olie. Massen skal fordeles rigtig hurtigt i formen, brug evt. en fugtig dejskraber.
– Sæt bunden på køl imens du forbereder karamellen.
Karamel:
– Lav en portion Salty Caramel og tilsæt ialt 24 dråber Sweet Drops “English Toffee” (du skal dog kun bruge 1/4 portion til disse Snickers, men du kan altid sætte resten af karamellen på køl).
Part 1 – samling af Snickers:
– Tag bunden ud af køleskabet. Smør karamellen på bunden i et jævntlag.
– Hak de saltede peanuts (hak evt. nogle af dem groft) og fordel dem over karamellen. Pres evt. peanuts’ne ned i karamellen med bagsiden af en ske.
– Nu sættes hele baduljen på frost natten over (eller mindst i 12 timer, så bunden rigtig kan få lov at sætte sig).
Part 2 – dagen efter, tid til finalen:
– Nu har din snickers fået lov at trække, og bunden er derfor klar.
– Din store snickers tages ud af selve brødformen, vend den hurtigt over på en nyt stykke bagepapir. Yes, nu vender den på hovedet 🙂 Træk forsigtigt bagepapiret af bunden.
– Skær 8 snickers barer med en skarp og evt. fugtig kniv.
– Smelt chokoladen over vandbad.
– Pensel/smør chokoladen på dine barer. Start evt. med at pensle bundene med chokolade, og lad det størkne – så kan dine barer nemlig vende rigtigt uden at klistre for meget 🙂 Fortsæt med at pensle de resterende sider med chokolade.
– Opbevar dine “Magic Snickers” på køl – her kan de holde sig op til en uge. De kan også sagtens fryses, og tør relativt hurtigt op på køkkenbordet 😀
God arbejdslyst 😀 Jeg håber, du er lige så vild med “Magic Snickers” som jeg er 🙂
[…] fandt inspiration til disse hos Pernille og har forsimplet opskriften en smule. Så her er min udgave af snickers´ne. Der kom 7 (store) […]