Pernilles Ultimative "Chokolade-Dream-Cake" (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

Chunky Raw “salsa”

Denne friske Raw tomatsalsa er en af Lone Kjærs opskrifter, som jeg stort set fulgte fra punkt til prikke. Jeg lavede kun et par enkelte ændringer, ellers holdte jeg mig til originalen 🙂 

Brug salsaen til retter, hvor du ville ha’ brugt en traditionel tomatsalsa – den er et perfekt frisk match til italiensk spaghetti og lasagne.

En raw version af traditionel salsa :)

En raw version af traditionel salsa 🙂

Det skal du bruge:

ca. 500 g. cherrytomater

1 rødløg

1 agurk

1 rødpeber

1 chili (uden kerner)

2 store håndfulde basilikum

2 fed hvidløg

Salt & Peber

Sådan gør du:

  • Hak cherrytomaterne i mindre stykker.
  • Hak løg og rødløg i meget fine tern.
  • Agurken og peberfrugt skæres i små fine tern..
  • Chiliens kerner fjernes, og hakkes i bitte små stykker.
  • Bland alle overstående ingredienser sammen med presset hvidløg, hakket basilikum og smag til med salt og peber.

Tips:

Næste gang jeg skal lave salaten, vil jeg forsøge mig med friske mangostykker og evt. ristet pinjekerner.

Næste indlæg

Pernilles Ultimative "Chokolade-Dream-Cake" (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)