Gulerods/Squash Grød (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)
Pimp din morgengrød med grøntsager og krydderier. I denne grød er der både gulerod og squash på visit, og det smager super skønt 🙂
“Man kan altid få lidt flere grøntsager ind i hverdag”. Denne sætning har jeg sagt til mig selv 1000 gange 😀 Derfor er det ret smart, når man kan trylle grøntsager ind i morgenmaden – og tilmed fedt, at få det til at smage tæske godt 😀
Gulerods/Squash Grød (1 pers.)
Det skal du bruge:
1 dl. glutenfrie gryn/flager (fx havregryn, boghvedegryn, risflager, hirseflager osv. Jeg plejer at blande lidt af hvert).
2 dl. vand
Ca. 35 g. revet gulerod
Ca. 30 g. revet squash
1/4 tsk. ren vaniljepulver
1/4 tsk. kardemomme
1/4 tsk. allehånde
1 tsk. Sukrin (alm.)
Topping:
Kanel
Hakket mandler
Blåbær
Gulerods/squash “tråde”
Sådan gør du:
– Riv gulerod og squash fint, gem evt. lidt til pynt. Jeg har lavet mine “tråde” med et juliennejern.
– Gryn/flager bringes i vand sammen revet gulerod, revet squash, vaniljepulver, kardemomme, allehånde og sukrin.
– Kog grøden til ønsket konsistens.
– Når grøden er færdig toppes der med kanel, hakket mandler, blåbær og gulerods/squash “tråde”.
Ingen kommentarer endnu