"Pernilles Geniale Vaniljekranse" (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)

Gulerods/Squash Grød (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)

Pimp din morgengrød med grøntsager og krydderier. I denne grød er der både gulerod og squash på visit, og det smager super skønt 🙂

“Man kan altid få lidt flere grøntsager ind i hverdag”. Denne sætning har jeg sagt til mig selv 1000 gange 😀 Derfor er det ret smart, når man kan trylle grøntsager ind i morgenmaden – og tilmed fedt, at få det til at smage tæske godt 😀

Grød til morgenmad er og bliver bare en vinder :)

Grød til morgenmad er og bliver bare en vinder 🙂

Gulerods/Squash Grød (1 pers.)

Det skal du bruge:

1 dl. glutenfrie gryn/flager (fx havregryn, boghvedegryn, risflager, hirseflager osv. Jeg plejer at blande lidt af hvert).

2 dl. vand

Ca. 35 g. revet gulerod

Ca. 30 g. revet squash

1/4 tsk. ren vaniljepulver

1/4 tsk. kardemomme

1/4 tsk. allehånde

1 tsk. Sukrin (alm.)

Topping:

Kanel

Hakket mandler

Blåbær

Gulerods/squash “tråde”

Sådan gør du:

– Riv gulerod og squash fint, gem evt. lidt til pynt. Jeg har lavet mine “tråde” med et juliennejern.

– Gryn/flager bringes i vand sammen revet gulerod, revet squash, vaniljepulver, kardemomme, allehånde og sukrin.

– Kog grøden til ønsket konsistens.

– Når grøden er færdig toppes der med kanel, hakket mandler, blåbær og gulerods/squash “tråde”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Pernilles Geniale Vaniljekranse" (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)