Ærtedip – grøn, cremet og guddommelig (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)
De fleste elsker guacamole – det er super let at lave og smager lækkert.
Trænger du til en lille opdatering på dip-fronten, kan denne ærtedip virkelig anbefales. Den går stort set super godt til alt slags kød, og så er den meget velegnet til rodfrugter, knækbrød og som sandwichspread.
Ærtedip – grøn, cremet og guddommelig (nok til 8 pers.)
250 g. frosne ærter
2 avocadoer
2 fed hvidløg
30 g. cashewnødder
6 spsk. lime- eller citronsaft
1/2 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. stødt spidskommen
salt og peber
Sådan gør du:
- Blend avocadoerne, ærter, hvidløg og cashewnødder.
- Tilsæt lime/citronsaft og krydderier (smag evt. til) og blend igen.
Tip:
Dippen kan sagtens holde sig i køleskabet til dagen efter, da syren i lime/citronsaft søger for at bevare den fine grønne farve.
Har du rester tilbage, så gem den endelig – brug dippen som sandwichspread i burger, sandwich eller på et stykke ristetbrød.