Spidskål-granatæble-abrikos-cashew salat (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)
Kål smager super skønt, især når den bliver ledsaget af lækre sager 🙂
Denne spidskålsalat har jeg lånt af min mor (www.skagbaek.blogspot.dk), og den er virkelig lækker 🙂 Crunchy, syrlig, sød – prøv den!
Den passer rigtig godt til lyst kød som fjærkræ, svinemørbrad, frikadeller m.m.
Spidskål-granatæble-abrikos-cashew salat (tilbehør til 4 pers.)
1/4 spidskål
1/2 granatæble
8 tørret øko abrikoser (de er nemlig ikke tilsat svovl)
Ca. 2 håndfulde cashewnødder
Marinade:
2 spsk. øko olivenolie
2 tsk. æblecidereddike
1 spsk. honning
Peber
Sådan gør du:
- Skyl og snit spidskål i fine tynde strimler.
- Lav marinaden – rør olie, æblecidereddike, honning og peber sammen.
- Kernerne i det halve granatæble bankes ud.
- Abrikoserne skæres i bittesmå stykker.
- Bland hele molevitten sammen, og pynt med lidt cashewnødder på toppen.