PG's Kyllingfrikadeller - en dejlig favorit (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

Spidskål-granatæble-abrikos-cashew salat (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

Kål smager super skønt, især når den bliver ledsaget af lækre sager 🙂

Denne spidskålsalat har jeg lånt af min mor (www.skagbaek.blogspot.dk), og den er virkelig lækker 🙂 Crunchy, syrlig, sød – prøv den!

Den passer rigtig godt til lyst kød som fjærkræ, svinemørbrad, frikadeller m.m.

 

Spidskål, granatæblekerne, abrikos og cashew = yeah yeah yeah :)

Spidskål, granatæblekerne, abrikos og cashew = yeah yeah yeah 🙂

 

Spidskål-granatæble-abrikos-cashew salat (tilbehør til 4 pers.)

1/4 spidskål

1/2 granatæble

8 tørret øko abrikoser (de er nemlig ikke tilsat svovl)

Ca. 2 håndfulde cashewnødder

Marinade:

2 spsk. øko olivenolie

2 tsk. æblecidereddike

1 spsk. honning

Peber

Sådan gør du:

  • Skyl og snit spidskål i fine tynde strimler.
  • Lav marinaden – rør olie, æblecidereddike, honning og peber sammen.
  • Kernerne i det halve granatæble bankes ud.
  • Abrikoserne skæres i bittesmå stykker.
  • Bland hele molevitten sammen, og pynt med lidt cashewnødder på toppen.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

 

Næste indlæg

PG's Kyllingfrikadeller - en dejlig favorit (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)