PG's Kyllingfrikadeller - en dejlig favorit (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

Spidskål-granatæble-abrikos-cashew salat (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)

Kål smager super skønt, især når den bliver ledsaget af lækre sager 🙂

Denne spidskålsalat har jeg lånt af min mor (www.skagbaek.blogspot.dk), og den er virkelig lækker 🙂 Crunchy, syrlig, sød – prøv den!

Den passer rigtig godt til lyst kød som fjærkræ, svinemørbrad, frikadeller m.m.

 

Spidskål, granatæblekerne, abrikos og cashew = yeah yeah yeah :)

Spidskål, granatæblekerne, abrikos og cashew = yeah yeah yeah 🙂

 

Spidskål-granatæble-abrikos-cashew salat (tilbehør til 4 pers.)

1/4 spidskål

1/2 granatæble

8 tørret øko abrikoser (de er nemlig ikke tilsat svovl)

Ca. 2 håndfulde cashewnødder

Marinade:

2 spsk. øko olivenolie

2 tsk. æblecidereddike

1 spsk. honning

Peber

Sådan gør du:

  • Skyl og snit spidskål i fine tynde strimler.
  • Lav marinaden – rør olie, æblecidereddike, honning og peber sammen.
  • Kernerne i det halve granatæble bankes ud.
  • Abrikoserne skæres i bittesmå stykker.
  • Bland hele molevitten sammen, og pynt med lidt cashewnødder på toppen.

Næste indlæg

PG's Kyllingfrikadeller - en dejlig favorit (glutenfri, laktosefri og sukkerfri)