FAB Food på Bloglovin

Crispy-Mexi-Chicken (glutenfri, sukkerfri & laktosefri)

Her kommer opskriften på lækker mexicansk-krydret knasende kylling. Det smager 100 gange bedre end nuggets, og “Kylletter” har forlængst tabt kampen 😀

Med “Crispy-Mexi-Chicken får du både sunde fedtstoffer fra de knasende sprødenødder og masser af smags oplevelse fra de varme krydderier.

 

Mexicansk aften for alle pengene :)

Mexicansk aften for alle pengene 🙂

Crispy-Mexi-Chicken (nok til 5 pers.)

Det skal du bruge: 

5 store kyllingbrystfileter

1 dl. mandler

Marinade:

2,5 spsk. dionsennep

2,5 spsk. olivenolie

1 tsk. honning

1 tsk. stødt spidskommen

1/2 tsk. stødt chil

-1/4 tsk. koriander

1/4 tsk. kanel

Salt og Peber

Olivenolie til at smøre fadet

Sådan gør du:

– Tænd ovnen på 200 grader.

– Rist mandlerne på en tør pande, hak dem når de er gyldne (jeg brugte en persillerhakker, det går lidt hurtigere :D)

– Dionsennep, olivenolie, honning og alle kryderierne røres sammen. Til sidst blandes de hakket mandler i marinaden.

– Smør et ildfastfad med olivenolie.

– Fordel marinaden over kyllingbrystfileterne. Brug evt. bagsiden af en ske til at “presse” marinaden fast.

– Fadet stilles midt i ovnen på 200 grader, steg kyllingen i ca. 20-25 min.

Knasende hot kylling :D

Knasende hot kylling 😀

Serverings Tip:

Jeg serverede Crispy-Mexi-Chicken sammen med denne mega gode bønnesalat, guacamole, salsa og majschips.

Næste indlæg

FAB Food på Bloglovin