Viiildt lækker ”Brownie-Vaffel” (glutenfri, laktosefri & sukkerfri)
Kender i dét der med, at man vågner op og har lyst til en rigtigt tung og bombastisk chokoladekage? 😀 Det gjorde jeg i går, så var det liiige jeg tænkte: ”Hvordan løser vi så den??”. Svaret er en sprød vaffel med Browniesmag 😉
Denne lækre vaffel er en sundere én af slagsen – så den kan sagtens spise med god samvittighed 😀
Den smager seriøst af chokoladekage, jeg var ret så begejstret, kage til morgenmad!!! Når denne herlighed oven i købet bliver toppet med friskt frugt og ”Salty Caramel”, er det total nydelse på højt plan 🙂
Nyd denne vaffel når du trænger til ekstra forkælelse om morgenen, til brunch, som eftermiddagssnack eller som dessert 😀
Brownie-Vaffel (1 stk./1 pers.)
Det skal du bruge:
1 stort æg
1 spsk. kokosfibermel
1 spsk. glutenfri havremel
1/2 tsk. FiberHusk (den gule)
1/4 tsk. kardemomme
¼ tsk. ren vaniljepulver
Et nip kanel
1 spsk. alm. Sukrin
2,5 tsk. usødet fedtfattige kakao
Ca. 3 spsk. mandelmælk
Kokosolie til stegning
Topping forslag:
Salty Caramel (se opskrift her)
Banan og blåbær
Sådan gør du:
- Tænd dit vaffeljern.
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål – pisk det godt sammen med et piskeris.
- Smelt lidt kokosolie på det varme vaffeljern (så bliver vaflen dejlig sprød, og slipper t vaffeljernet).
- Bag en stor vaffel.
- Top din lune vaffel med frugt og ”Salty Caramel”.
Tips:
- Har du ingen vaffeljern, kan du lave små brownie-pandekager af dejen i stedet for.
- Vaflen vil være rigtig lækker som dessert. Server fx vaflen med vaniljecreme (lavet på laktosefri yoghurt, Sukrin Melis og vaniljepulver), jordbær dyppet i chokolade eller sund softice (lavet på banan, frosne bær og lidt Sukrin Melis).
Ejejej, hvor lyder det bare lækkert 😀
http://satinawandel.dk